Over mij

Bij Iris Beauty Salon gaat het niet alleen om uiterlijke schoonheid, maar ook om innerlijke straling en zelfvertrouwen. Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken en een schoonheidservaring te creëren die jouw natuurlijke schoonheid naar voren brengt. Laten we samen jouw unieke schoonheidsreis beginnen.

 

portret iris beauty salon

Hoi! Ik ben Iris.

… jouw toegewijde schoonheidsspecialiste en de drijvende kracht achter Iris Beauty Salon. Mijn passie voor schoonheid en welzijn heeft me geleid naar dit prachtige vak, waarin ik elke dag de kans krijg om de natuurlijke schoonheid van mijn klanten te laten stralen. Kom gezellig langs!

De salon

Welkom bij Iris Beauty Salon, een gezellige en ontspannen plek in Hengelo, Overijssel. Mijn salon is ingericht om je comfortabel te laten voelen. Als je binnenkomt, zul je merken dat de sfeer warm en uitnodigend is. De inrichting is eenvoudig en rustgevend, zodat je je meteen op je gemak voelt.

Ik gebruik moderne apparatuur en hoogwaardige producten voor mijn behandelingen. De behandelruimtes zijn ontworpen voor jouw privacy en gemak, zodat je in alle rust kunt genieten van je behandeling.

Boek je afspraak en ervaar het zelf!

Ben je geïnteresseerd of wil je graag een afspraak maken? Druk op de knop hieronder!