Home / Cadeaubon

Iris Beauty Salon Cadeaubon

Cadeaubon

 10,00

Laat je dierbaren stralen met de perfecte cadeaubon van Iris Beauty Salon. Onze cadeaubonnen bieden een unieke kans om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en jezelf of iemand anders te trakteren op een luxueuze schoonheidservaring.

Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, Moederdag, of gewoon een speciaal moment om te vieren, een cadeaubon van Iris Beauty Salon is het ideale geschenk.

Jouw onstpanmomentje!

Bij Iris Beauty Salon draait alles om jouw persoonlijke schoonheidservaring. Stap binnen in een gezellige en gastvrije omgeving, waar de focus volledig op jou ligt.

Ontspan en laat jezelf verwennen met onze diverse diensten, waaronder het zetten van tandkristallen voor een sprankelende glimlach, tanden bleken voor een stralende uitstraling, browlamination voor prachtig gestylde wenkbrauwen, browstyling om je wenkbrauwen te perfectioneren, en lashlifting voor prachtig gekrulde wimpers.

Iris Beauty Salon

Iris Beauty Salon is een persoonlijke schoonheidssalon, gerund door de getalenteerde Iris. Ze heeft een passie voor schoonheid en heeft haar salon ingericht om haar klanten een persoonlijke en ontspannende ervaring te bieden.

Stuur mij een berichtje!

Heb je nog andere vragen of is er iets specifieks waar je meer informatie over wilt hebben? Ik sta klaar om te helpen!

Of kom in contact via +06 181 277 60